Helle Laursen Petersen

Tre korte om mig og den personlige ballast, jeg bringer i spil som din regionsrådsrepræsentant.

20 års erhvervserfaring som selvstændig

Mange års arbejde i Region H har givet mig et indgående kendskab til organisationen. Det gør mig til en stærk bidragsyder til en ansvarlig økonomisk politik med oprydning i de mange ledelseslag og fokus på et stort IT-overforbrug.

Indsigt i sundhedsvæsenets IT-udfordringer

Fire år som IT-konsulent på Sundhedsplatformen i Region H betyder en dyb indsigt i de IT-udfordringer, vores sundhedsvæsen står overfor. IT må ikke stå i vejen for patienten.

Privat

Født i Kalundborg i en konservativ familie, så det konservative folkeparti ligger mig nært med respekt for individet og alles holdninger. Tilbageflytter i 2006, bor i dag på Røsnæs med min mand Jesper.

Stem liste C på Helle Laursen Petersen, din konservative kandidat ved regionsrådsvalget.

Jeg gør mig umage